Tuesday, March 23, 2010

busy busy busy little bee!

Ja, så er jeg her igen! Sorry jeg ikke lige har været tilstede de sidste 11 dage, men der har simpelthen været så travlt, så travlt! Og det er jo en god ting ik', for så keder man sig ihvert fald ikke ;-)


Nå men hvad har jeg så bedrevet tiden med?? Ja, det vil blive et meget langt indlæg hvis jeg skal skrive alt det her nu- I know, skriv LIDT hver dag istedet ;-) Men idag har jeg f.eks. været rigtig kundeservice aktiv på jobbet. Hold da helt op, der var mange spørgsmål idag! Men det synes jeg bare var lækkert, for så sad jeg jo netop ikke og kedede mig og pillede næse - eller hvad andre kiksede ting man nu gør når man keder sig ;-)

Anyway, så folk havde brug for hjælp og det var jo dejligt. Det bedste er dog nok når man så får ros for den hjælp man giver eller at man kan se den giver afkast på den ene eller anden måde, så er det bare en super dag på jobbet! Okay det lyder rimelig kliché og som jeg er på lykkepiller! haha :P Men den er god nok - altså ikke at jeg er på lykkepiller!!! - det har været en super dag!

See ya later! :)

Del...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites