Thursday, March 04, 2010

Dejlig dag

Så gik torsdagen næsten og det har faktisk været en ret god dag :)

Skulle egentlig have været oppe og træne idag, men det måtte udskydes, så jeg tager i den grad revanche imorgen og i weekenden! Jeg træner i fitnessdk og plejer at træne i centret på Ro's Torv i Roskilde. Det er det største center i nærheden udover det der ligger her i Køge, det er bare så lille og der mangler nogle maskiner og andet, som der så er at finde i centret i Roskilde. Skønt :)

Ellers har jeg fået kigget lidt på nogle nye ting jeg godt kunne tænke mig til min lejlighed, såsom et nyt hvidt Samsung TV, en rigtig fed DAB radio og så nogle andre småting som jeg nok bliver nødt til at tage et smut i ILVA og IKEA for at få fat i. Jeg håber det bliver snart for jeg er lige ved at blive

Godmorgen! :)

Det har været lidt af en usædvanlig morgen for mig i dag faktisk. Jeg vågnede op helt af migselv selv uden hjælp fra vækkeuret, frisk og klar til at tage på en ny dag! Men samtidig var jeg lige ved at gå i panik, da jeg ikke havde hørt alarmen! Så jeg kiggede på min iPhone - min alarm i disse dage - og klokken var 20 minutter tidligere end den normalt begynder at ringe. Det er overhovedet ikke min stil! Men jeg kan lide det! HAHA: P Jeg tror jeg vil prøve det igen på et tidspunkt ;)


Så var det tid til morgenmaden :) Jeg lavede nogle havreboller i går, så jeg spiste en af dem her til morgen med en fedtfattig Buko light 8% smelteost på den ene halvdel og en Cheasy 6% skæreost på den anden sammen med noget isis jordbærmarmelade. Og så selvfølgelig den obligatoriske kop kaffe! :D Det var nu slet ikke så tosset!  
 
Og husk, at kaffe er godt for dig! Så længe du ikke overdriver, men du kan se mere om det i min blog lidt senere :)
 
Okay, det var det for nu. Så er det tid til at arbejde!

Del...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites